Home » Over de praktijk » marina

marinaMijn naam is Marina Marinkovic en ik behandel mensen die vastlopen in hun leven. Dit kan zich uiten in klachten die op de voorgrond komen te staan zoals somberheidsklachten, angsten, overspannenheid/burn out, herbelevingen, verlieservaringen en lichamelijk onverklaarbare klachten. Het kan ook dieperliggend en meer verankerd zijn in wie je bent als persoon zoals identiteitsproblemen en/of patronen die zich herhalen zoals bijvoorbeeld perfectionisme, afstand ervaren in relaties en/of het wegmaken van gevoelens.

Visie

Psychotherapie is vaak hard werken en in dat proces sta ik naast je. Veiligheid, vertrouwen en openheid staan voor mij centraal in de relatie die we aangaan. Ik ben opgeleid tot integratief psychotherapeut, om verschillende soorten psychotherapie en technieken naar behoefte toe te passen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) en Affectfobietherapie (AFT). De therapeutische relatie die we aangaan staat voor mij centraal ongeacht welke richting we opgaan.

Opleiding en werkervaring

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Na de opleiding tot psycholoog heb ik in het begin op verschillende terreinen en binnen verschillende instellingen gewerkt van de geestelijke gezondheidszorg. Sinds 2008 werk ik voor een grote instelling. Verschillende cursussen om verdieping in mijn vak te vinden hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2011 me verder ben gaan scholen tot psychotherapeut. Naast individuele psychotherapie ben ik zeer ervaren in groepstherapie en ben ik docent en supervisor in de IPT. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot AFT-therapeut.

Contact

Je kunt mij mailen op marina@denieuwepraktijkrotterdam.nl