Home » Marleen

Marleen
 Mijn naam is Marleen de Faber – Wijnhoven en je kunt bij mij onder andere terecht met angst- en stemmingsklachten, depressie, een negatief zelfbeeld, onzekerheid, trauma en rouwverwerking. 

Visie

Mijn visie op therapie is dat de kracht bij de cliënt zelf ligt en de therapeutische relatie kan bijdragen tot het (her)vinden van deze kracht en kan leiden tot verandering. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een emotioneel contact en het is voor mij belangrijk dat een cliënt zich veilig, gehoord en geaccepteerd voelt. Door mijn integratieve opleiding combineer ik verschillende technieken uit onder andere de cognitieve en cliëntgerichte therapie, die ik afstem op de persoon en hulpvraag.  

Vaak zoeken we naar iemand die we zouden moeten zijn in plaats van te kijken naar wie je eigenlijk zelf bent. Met een positieve kijk begeleid ik mensen om de dingen waar ze tegen aan lopen aan te pakken, te verwerken, te accepteren en als persoon te groeien.

Opleiding en werkervaring

In 2014 heb ik mijn master klinische psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik met veel plezier als basispsycholoog gewerkt in een eerstelijns psychologenpraktijk en daarnaast assertiviteitstrainingen gegeven. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot psychotherapeut bij een kleine instelling, deze heb ik in januari 2020 afgerond. 

Contact

Je kunt mij mailen op marleen@denieuwepraktijkrotterdam.nl

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: NIP, LVVP

19926986016: BIG-registratie psychotherapeut

94101229: AGB-code