Home » Vacatures

Vacatures

De Nieuwe Praktijk Rotterdam heeft per 1 mei 2024 plek voor een

PSYCHOTHERAPEUT/KLINISCH PSYCHOLOOG/PSYCHIATER

Voor 24 uur per week.

Wie wij zijn:

Wij zijn een hecht team van tien zelfstandige en bevlogen psychotherapeuten en klinisch psychologen. Wij vertegenwoordigen verschillende behandelperspectieven en verklaringsmodellen. 

Wij werken met veel plezier samen in onze kleinschalige praktijk gelegen in een prachtig rijksmonument in het hart van Rotterdam.  Wij staan voor een persoonlijke benadering en unieke aanpak voor iedere client gedurende de gehele behandeling van de cliënt door onze praktijk.

Als goed opgeleide professionals zijn wij intens en langdurig betrokken bij onze cliënten en bouwen de therapeutische relatie zorgvuldig op. Kort gezegd: authenticiteit en empathie geeft vertrouwen en veiligheid. Daarnaast houden wij van openheid en duidelijkheid. 

Wie wij zoeken:

Zoals het echte Rotterdammers betaamt zoeken we iemand die weet van aanpakken en ondernemen, de handen uit de mouwen wil steken, flexibel en enthousiast is, humor heeft, initiatief durft te nemen, kritisch durft te zijn en bovenal bevlogen is door ons prachtige vakgebied. Je hebt affiniteit met onze doelgroep van veelal complexe en langdurige problematiek en je hecht, net als wij, veel waarde aan de therapeutische relatie.

Wat wij bieden:

Je werkt bij ons als zelfstandig ondernemer en hebt veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt. Je geeft individuele psychotherapie, maar ook groepstherapie en systeemtherapie behoren tot de mogelijkheden. We hebben in teamverband meerdere inhoudelijke overleggen, multidisciplinair overleg en deskundigheidsbevordering bijeenkomsten. Ook organiseren we regelmatig gezellige teamactiviteiten buiten werktijd.

Kijk voor uitgebreidere informatie over wie wij zijn en wat wij doen op onze website www.denieuwepraktijkrotterdam.nl

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan willen we jou heel graag leren kennen! Stuur je sollicitatie met CV en eventuele vragen naar laura@denieuwepraktijkrotterdam.nl