Home » Contact

Contact

De Nieuwe Praktijk voor psychotherapie

Schiekade 77

3033 BE Rotterdam

Telefonisch contact voor informatie over aanmeldingen is niet mogelijk. Informatie over de werkwijze rondom aanmelden kun je hier vinden. Voor specifieke vragen rondom aanmeldingen verzoeken we je om per mail contact op te nemen.

Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via:

Telefoon                    06-19310146

E-mail                        info@denieuwepraktijkrotterdam.nl

Bij crisis

De Nieuwe Praktijk heeft geen faciliteiten voor opvang bij crisis buiten kantooruren. In geval van een onvoorziene crisissituatie raden wij je aan contact op te nemen met je huisarts. De huisarts kan je indien nodig doorverwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

Route:

Openbaar vervoer:

De Nieuwe Praktijk is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Tram 25 richting Schiebroek vanaf Central Station heeft een halte op de Schiekade. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar nummer 77. Tram 8 en tram 7 stoppen bij Halte Pompenburg. Vanaf daar is het 7 minuten lopen.

Auto:

Voor een routebeschrijving kun je kijken op het kaartje hieronder. Op de Schiekade zijn een aantal parkeerplaasten aan de overkant van de straat waar je betaald kunt parkeren. Ook op het naastgelegen Ungerplein kun je (betaald) parkeren. Op het proveniersplein achter station CS is een Q-park parkeergarage, vanaf waar het 6 minuten lopen is naar de praktijk.

De Nieuwe Praktijk bevindt zich op de 1e etage van een beschermd Rijksmonument en is geheel in oude stijl gerenoveerd. De Nieuwe Praktijk is alleen te bereiken per trap en is helaas niet makkelijk toegankelijk voor mindervaliden.

De Nieuwe Praktijk is ook aanwezig op social media!
Facebook
Twitter
Linkedin