Home » Anne Martien

Anne Martien

Mijn naam is Anne Martien de Vries en je kunt bij mij terecht met klachten van overbelasting en burn-out, angst- en stemmingsklachten, negatief zelfbeeld, rouw en verlies-ervaringen, trauma-gerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Indien nodig is medicamenteuze ondersteuning door mij mogelijk.

Visie

Mijn visie op therapie is dat je in een sfeer van vertrouwen, openheid en respect ruimte krijgt om stil te staan bij al jouw ervaringen. Zowel de fijne, als de minder fijne. Samen vormen deze namelijk jouw beleving. Vanuit een integratieve invalshoek zet ik je aan het denken. Jij bent degene die aan het roer staat, en ik help je met inzichten, het herkennen en erkennen van je gevoelens. Vanuit aandacht voor jou als uniek persoon, kan er gaandeweg meer ruimte ontstaan voor acceptatie van jezelf en het (her) ontdekken van antwoorden waar je naar opzoek bent. 

Opleiding en werkervaring

Met ruim 10 jaar werkervaring als arts in het ziekenhuis, en als huisarts besloot ik in 2017 mijn hart te volgen en me verder te verdiepen in de relatie tussen lichamelijke en geestelijke klachten. Met veel plezier heb ik de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut gevolgd bij een grote specialistische GGZ organisatie. 

Contact

Je kunt mij mailen op annemartien@denieuwepraktijkrotterdam.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag.

Ik ben lid van de volgende beroepsverengingen: NVP en LVVP

BIG arts: 39064675001

BIG PT: 09064675016

AGB code: 94110375