Home » Jolanda

Jolanda
Mijn naam is Jolanda de Bree. Klachten waarmee je je bij mij kunt aanmelden kunnen over diverse onderwerpen gaan,  maar enkele voorbeelden zijn;  angst, depressie, burnout, nare ervaringen, identiteitsproblemen, onzekerheden, negatief zelfbeeld, relatiemoeilijkheden of problemen in de persoonlijkheid.

Visie

Mijn visie op therapie is dat we samen, met opgebouwd vertrouwen kunnen onderzoeken wat er aan de hand is, hoe dat zo gekomen is en wat we daarmee gaan doen. Soms zijn dat recent ontstane klachten, maar soms kunnen dat ook moeilijkheden zijn waar je je leven lang al tegenaan loopt. Het mogen zijn wie je bent naast het veranderen van wat niet goed (meer) voor je werkt.

   Omdat zowel mensen verschillen als de problematiek, maken we samen een behandeling op maat. Die helpend is gebleken bij de klachten en past bij jou als persoon. Ik werk dan ook met integratieve behandelingen, waarbij ik technieken en methodieken uit cognitieve gedrags-, psychodynamische en cli├źntgerichte therapie combineer.  

Opleiding en werkervaring

Nadat ik opgeleid ben en gewerkt heb in de moderne dans en choreografie, ben ik in 1991  klinische- en gezondheidspsychologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Leiden. Sinds mijn afstuderen in 1996 heb ik mij ontwikkeld in individuele-, groeps- en relatietherapie├źn. 

Vervolgens heb ik mijn opleiding tot BIG-geregistreerd psychotherapeut afgerond en heb ik zowel gewerkt bij instellingen in de geestelijke gezondheidszorg als ook bij kleinere zelfstandig gevestigde praktijken, voordat ik mijn eigen praktijk opzette in Spijkenisse. 

Daarnaast werk ik graag samen met collega’s en heb ik mij daarom ook aangesloten bij De Nieuwe Praktijk Rotterdam. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen in mijn vak.

Contact

Je kunt mij mailen op jolanda@denieuwepraktijkrotterdam.nl

Werkdag (afspraken): Dinsdag

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: NVP, NIP, LVVP en VPeP

49920637716: BIG-registratie psychotherapeut

94017576: AGB-Code