Home » Over de praktijk » Laura

Laura
Mijn naam is Laura de Waard en ik behandel mensen met trauma’s, recent of op kinderleeftijd ontstaan en zowel enkelvoudig als complex, een negatief zelfbeeld, onzekerheid, angsten, depressie, werkgerelateerde klachten, onverklaarbare lichamelijke klachten, partner/relatieproblematiek en problemen rond seksualiteit of identiteit.

Visie

Voor mij staan oprechtheid, empathie en onvoorwaardelijke positieve belangstelling in de therapeutische relatie centraal, zodat een cliënt zich veilig, volledig geaccepteerd en op zijn gemak voelt. Ik maak gebruik van EMDR en methoden en technieken die in verschillende therapeutische theorieën ontwikkeld zijn. Indien nodig is medicamenteuze ondersteuning mogelijk.

Opleiding en werkervaring

Ik ben sinds 1995 werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als verpleegkundige, later als arts. Na mijn studie geneeskunde heb ik een aantal jaar als huisarts gewerkt. De relatie tussen lichamelijke en geestelijke klachten viel me daarbij op en wekte mijn interesse. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2012 de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut ben gaan volgen en met veel plezier heb afgerond.

Contact

Je kunt mij mailen op laura@denieuwepraktijkrotterdam.nl

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: LVVP, NVP en VVAA

69050182816: BIG-registratie psychotherapeut

99050182801: BIG-registratie arts

94102494: AGB-code