Home » Rianne

Rianne
Mijn naam is Rianne Maasland en je kunt bij mij onder andere terecht voor trauma, problemen in de ontwikkeling van de persoonlijkheid, angstklachten en depressieve klachten.

Visie

In behandeling kijk ik samen met jou naar wie je bent, hoe je bent ontwikkeld en naar datgene wat heeft bijgedragen aan het ontstaan van je klachten. Vaak zijn er in ons leven een aantal thema’s die terugkerend pijnlijk kunnen zijn. Ik ga graag met jou op zoek naar die pijnpunten, zodat we daarna met behulp van bijv. technieken uit de schematherapie en EMDR op zoek kunnen gaan naar helende ervaringen. Ook wil ik je helpen om vanuit je eigen sterke kanten goed of beter voor jezelf te leren zorgen. Het is voor mij belangrijk dat je je veilig en gezien voelt.

Opleiding en werkervaring

Na mijn opleiding Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik vanaf 2006 als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Ik heb ervaring in zowel de ambulante zorg als in de intensieve 24-uurszorg, waarbij ik gewerkt heb met cliënten met allerlei verschillende diagnoses en klachten. Sinds 2013 ben ik BIG-geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog. 

Daarna heb ik me verder bekwaamd in de EMDR (basis- en vervolgcursus) en ben ik geregistreerd als junior schematherapeut in het Register Schematherapie.

Vanaf april 2021 ben ik in opleiding tot psychotherapeut.

Contact:

Je kunt me bereiken op rianne@denieuwepraktijkrotterdam.nl

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: VSt

49917238925: BIG-registratie GZ-psycholoog

94014229: AGB-code